Dashboard | +Follow
cause cold
nostalgia
chills me to the bones
tag please or die
Your tagboard codes here.
Qisya Elaira says hi

hai my name is qisya elaira turn to 21 an accounting student i love to write a random things..so,if you guys feel annoyed..please,don't read it ok

welcome to my humble blog!

Link Link Link
Sabtu, 26 April 2014 @ 2:22 PG
untold story behind a girl's favourite song
"How Long Will I Love You by Ellie Goulding"

How long will I love you
As long as stars are above you
And longer if I can
How long will I need you
As long as the seasons need to
Follow their plan
How long will I be with you
As long as the sea is bound to
Wash up on the sand
How long will I want you
As long as you want me to
And longer by far
How long will I hold you
As long as your father told you
As long as you can
How long will I give to you
As long as I live through you
However long you say
How long will I love you
As long as stars are above you
And longer if I may
How long will I love you
As long as stars are above you



i've heard a quotes"behind every girl's favourite song is an untold story"
it's true and fact..well,as i'm a girl too..hehe
Perempuan,yeah..memang sifatnya pemalu dan jenis tak suka untuk berterus terang.lagi2 tentang perasaan die sendiri..suka memendam..
sekasar2 mana pun seorang perempuan tu mesti adalah juga sifat nie sebab ianya fitrah.
Dia suka bermain teka-teki lagi2 melibatkan soal hati.
so,kalau some girl tujukan lagu for someone yang dia minat,mesti ada maksud tersirat yang cuba dia nak sampaikan pada someone yang dia minati tu..kalau ada,so wow!anda sangat istimewa bagi dia.
Pada someone "special" tu pula,janganlah nak buat blur2 pula..hehehe..hayati lirik tu..
So,kepada kaum adam diluar sana,kadang2 mesti korang tak fahamkan perempuan nie macam mana..yela kejap cakap lain,kejap mood ok,kejap mood swing..hehe..biasalah tu,perempuan dia sukakan perhatian..bak kata orang "caring.."lagi2 dengan orang yang dia suka..
But just satu je,please apprieciate them..bukan senang tau perempuan nie nak memberanikan diri nak luahkan apa yang dia rasa.kalau tak suka,just tolak dengan cara yang baik and terus terang..yela,mula2 tu of course susah sikit nak terima sebab siapa tak malu bila proposal kena reject beb!hehe..tapi slow2 benda tu akan hilang takpun kena anti je..hehe..tapi kalau yang jenis hardcore or psiko tu..hurmmm..wallahua'lam 














0 Comment(s) back to top?
monthly archive

Januari 2012 Mei 2012 Februari 2013 Jun 2013 September 2013 Oktober 2013 April 2014 Mei 2014 Jun 2014 Disember 2014 April 2015
recent entries

up to date=update moments zahirnya kehidupanku kerenahku.. Terima Kasih Missing someone gets easier every day because e... new sem,new home,new life,new friend,new memories Perasaan saya bila rindu awak story-i love you my boy (bab 5) story-i love u my boy(bab 4)
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS