Dashboard | +Follow
cause cold
nostalgia
chills me to the bones
tag please or die
Your tagboard codes here.
Qisya Elaira says hi

hai my name is qisya elaira turn to 21 an accounting student i love to write a random things..so,if you guys feel annoyed..please,don't read it ok

welcome to my humble blog!

Link Link Link
Khamis, 3 Oktober 2013 @ 1:42 PG
moments
moments ini akan aku ingat sampai bila2
sampai aku dah ada anak cucu cicit etc etc pun aku akan cerita dekat depa semua
betapa sweet ye papa,atuk,moyang,etc etc die nie..hehe
2 oktober 2013
time tu aku dapat mesej drpd die
die nak ajak aku keluar konon ye nak buat surprise
aku yang kebetulan tengah blurr2 studi agama terus segar mata nie
bila dapat mesej dia
straight to the point
dia bawa aku ke Jambatan Sri Wawasan,Putrajaya
aku musykil binti ajaib bila datang2 je ramai betul orang dok
melepak dekat situ.siap bawa kamera la ape la
i'm so clueless plus speechless
aku tanya dekat die aka bakal suami aku nie
"ade ape dekat sini?"
die just jawab"adelaa,nama pun surprise"
bila kami sampai dekat jambatan tu
aku tanya"events nie start pukul berapa?"
bila die balas balik soalan aku
aku dah dapat clue dah
then,die bisik dekat aku"dah dapat petunjuk da?"
aku just jawab"fireworks an?"
and yup,tepat sekali!die bawa aku pergi tengok bunga api..
time2 tengah tengok tu,die cakap"mungkin nie biasa je..ala,setakat tengok bunga api tapi perasaan tu jadi istimewa bila dengan orang tersayang.."amboi~ayat die..kalah romeo tau..melting kott..haha..kipas3!>.<
dalam perjalanan nak balik tu,yang membuatkan aku rasa..ya Allah,terharu sangat dekat die bila dia cakap"dah la balik2 kerja penat,double penat pula tu tapi bila dapat tengok bakal ibu kepada anak2 saya nie,penat tu terus hilang.."tau tak,time tu mata dah start bertakung dah..tahan je daripada mengalir..kesian die..dahla penat bekerja,then sanggup layan kerenah aku yang agak mengada-ngada terlebih nie lagi..sanggup buat aku gembira..then,die kerja for future,kadang2 buatkan aku rasa kerdil sangat..aku nie layak ke untuk dia?dia selalu buat aku happy,tapi aku?aku rasa macam kadang2 jadi beban untuk dia..kadang2 bila dia mengadu penat,aku rasa serba salah sangat..aku banyak menyusahkan dia..sebab itu,aku appreciate sangat dekat dia..so,from now on i'll always stay with you since you've made a lot of sacrifices for me a lot..i really love you and what can i do if you leave me one day?answer...question marks?

0 Comment(s) back to top?
monthly archive

Januari 2012 Mei 2012 Februari 2013 Jun 2013 September 2013 Oktober 2013 April 2014 Mei 2014 Jun 2014 Disember 2014 April 2015
recent entries

Apa sebenarnya girls mahukan/harapkan pada si dia?... seni tie dye and something cool about it me vs friend third person #FACTSABOUTME cinta itu kadangkala seperti sebuah permainanibara... untold story behind a girl's favourite song up to date=update moments zahirnya kehidupanku
LAYOUT BANNER COLORS MINIICONS